LEADERSHIP PERFORMANCE

Verandering starten vanaf de top


Er zijn twee aspecten die het succes van toonaangevende bedrijven bepalen: in de eerste plaats hebben zij een samenhangend en zinvol totaalconcept ontwikkeld en voeren dit consequent uit. En ten tweede is het de menselijke competentie – vooral in managementfuncties. Geen enkel bedrijf ter wereld kan zonder hen. Dit gaat niet over heldendom. Het gaat over het ontwikkelen van leiderschap, zodat teams topprestaties kunnen leveren.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers op beide dimensies uitstekend presteren. Om dit te bereiken, hanteren we een systematische en individuele benadering: we kijken eerst naar de organisatie en naar de leidinggevenden in hun samenspel. Er zijn immers tal van hefbomen voor een sterke leiderschapsprestatie: strategie, organisatie, processen, cultuur, sturingsinstrumenten, innovatie, mogelijkheden tot leren en competentieverbetering.

Nadat de belangrijkste verbeterpunten zijn geĆÆdentificeerd, versterken we de prestaties stap voor stap – niet volgens een formule, maar individueel. Dit wordt begeleid door onze consultants die naast de professionele training en de jarenlange ervaring in management-, verkoop- en adviesfuncties, beschikken over gedegen applicatiekennis van de potentieelanalyse volgens Prof. Dr. Julius Kuhl. Wij zijn het enige adviesbureau in Nederland die bevoegd is om deze potentiĆ«le analyse toe te passen.

Overzicht van onze oplossingen:

Brochure Trainings NL LEIDERSCHAP

Share
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

+31 20 2800800
info@pawlik.nl