SAMEN GROEIEN IN HET PAWLIK NETWERK

Een netwerk van specialisten powered by Pawlik Academy


We werken met passie samen, samen met partners die onze waarden en doelstellingen delen en willen dit sterke netwerk verder uitbreiden. Ervaring toont keer op keer: Samen kun je meer bereiken.

Maak deel uit van ons wereldwijde netwerk, dat momenteel met 300 consultants in 60 landen actief op 14 locaties actief is.

—————————————————–

Wij bieden u onze expertise aan op het gebied van ontwikkeling van Sales, Leadership, Agile People, Digital tranformations

——————————————————

Verlies geen klanten meer. Samen zijn we in staat om opdrachten van elke omvang aan te nemen.

Een additionele bron van inkomsten creëren. Deel structureel mee met de omzet uit jouw leads – participeer in internationale programma’s.


Groei realiseren zonder in te leveren op je autonomie, Pawlik netwerk partners! 

Who we are

PAWLIK ontwikkelt al meer dan 20 jaar mensen en organisaties en hebben een uitstekend internationaal netwerk opgebouwd. Als implementatieconsultants ondersteunen wij bedrijven bij het efficiënt en duurzaam realiseren van hun doelstellingen. Met de vier expertise gebieden Sales Excellence, Leadership, Team Dynamiek & Agile People en Digitale Transformaties zijn we wereldwijd op veertien locaties vertegenwoordigd en met 300 specialisten actief in 60 landen. We zijn allemaal verenigd door het doel om een holistische kijk op mensen en bedrijven te hebben en om systemisch advies te geven.

We hebben ons voorbereid op de mogelijkhedendie digitalisering biedt door middel van strategische samenwerking met bekendepartners en bedrijven in de digitale omgeving. We geven bedrijven vandaagantwoord op de vragen van morgen.

We combineren wetenschappelijke kennis metpraktische expertise. Met deze aanpak hebben we een unieke methodologischecompetentie ontwikkeld, die we ook doorgeven aan onze partners in het kader vantrainingsprogramma’s.


Visie

Samen groeien in het PAWLIK-netwerk

Met jou als partner willen we ons sterke netwerk uitbreiden en samen succesvol zijn. Wat ons verbindt:

Samen met onze netwerkpartners willen we de wereld veroveren en onze klanten de uitgebreide ondersteuning bieden die ze nodig hebben voor hun succes.


Het netwerk als portaal

Het netwerk is uw toegang tot de wereld van PAWLIK.

Wij staan te allen tijde voor je klaar als sparringpartner en bieden je de mogelijkheid om jouw vaardigheden uit te breiden met de nieuwste en duurzame methoden.

Projecten die je in het verleden misschien niet hebt kunnen uitvoeren vanwege hun omvang, kunnen met het netwerk als jouw partner worden uitgevoerd. Je krijgt toegang tot onze digitale producten, zoals onze uitgebreide diagnostische tools of onze bekroonde blended modules. Hierdoor kun je jouw portefeuille aanzienlijk uitbreiden.

Heb je andere samenwerkingsverbanden? Geen probleem! Wil je onder jouw eigen merknaam verschijnen? Met plezier. Jij wilt de contactpersoon voor je klant zijn en blijven? Absoluut. De bescherming van de klant is een van de hoekstenen van het netwerk.

Hoe werk jij graag samen? Het uitgangspunt voor ons partnership!

Drie manieren om deel uit te maken van het netwerk

Friend| Met het sales partnership breidt je jouw portfolio uit

Kom je vaak projecten of opportunity’s tegen die je niet voor jezelf wilt oppakken of niet aan kan in omvang, maar die je eigenlijk ook niet onbenut wilt laten? Wil je je portefeuille uitbreiden met digitale producten en je waarde op de markt verhogen? Dan is het Basislidmaatschap de juiste start. Je krijgt uitgebreide verkoopondersteuning om de producten te begrijpen en samen nieuwe projecten te starten.

Ambassador | Als verkooppartner en blended learning trainer vergroot je jouw (digitale) vaardigheden en mogelijkheden.

Als je extra commissie wilt ontvangen van leads en introducties die leiden tot implementaties (50% meer dan in de basisversie) en je jezelf vooral persoonlijk wilt ontwikkelen en wilt onderscheiden in de markt, dan is het Ambassador Membership voor jou wellicht interessant. Je kunt het onderwerp “blended learning”, waar veel vraag naar is op de markt, en moderne leertrajecten en individuele learning experiences direct aanbieden en je kunt gebruik maken van de inhoud van de Pawlik Academy voor het digitale gedeelte van jouw training. Als onderdeel van het netwerk bieden wij ook certificaattrainingen aan tegen een gereduceerde prijs, zodat je klassikale training en digitaal leren op een didactisch zinvolle manier kunt combineren.

Het Ambassador Membership geeft je de mogelijkheid om je training aan te vullen met digitale elementen en om selectief bekroonde online trainingen toe te passen, die anders alleen worden aangeboden als onderdeel van grotere licentiepakketten en niet toegankelijk zijn voor individuele trainers. Zo inspireert je jouw klanten niet alleen met een eigentijdse en op maat gemaakte ervaring, maar ook met een uitstekende service voor alle aspecten van e-training. Wij zorgen voor het LMS, nemen de administratie over en zorgen voor technische basisondersteuning. Bovendien krijg je toegang tot de inhoud van onze theorie en modules, evenals scripts met key notes, die je naast veel gemak op een professionele manier laten schitteren met uw klanten. Het pakket wordt afgerond met een persoonlijkheidsscan inclusief een 30 minuten durende reflectiesessie met onze experts, waarin je een van onze diagnose tools persoonlijk zult ervaren.

Partnership | Maak deel uit van onze trainerspool en samen veroveren we de wereld…

In deze partnervariant werken we samen. Je ontvangt alle trainingen voor de helft van de prijs en de training om een Blended Learning gecertificeerde trainer te worden is gratis. We voeren een uitgebreide potentieelanalyse uit bestaande uit een scan.plus online test en 60 minuten reflectiegesprek. Dit geeft je een gedifferentieerd beeld van jezelf en je ontwikkelingsmogelijkheden. Je maakt deel uit van onze trainerspool, zodat we je specifiek kunnen inzetten in projecten. Daarnaast heb je volledige toegang tot onze trainingsdatabase, waarin we tal van beproefde trainingsontwerpen en -oefeningen inclusief volledige instructies voor je hebben samengesteld. Met de partnervariant kunt je het volledige potentieel van het netwerk en de organisatie erachter benutten. Als je met ons de wereld wilt veroveren en succesvol wilt zijn, dan willen wij je graag leren kennen!


Onze Expertise

Pawlik staat wereldwijd bekend om het creëren van beweging in organisaties. PAWLIK is een implementatie-adviesbureau dat bedrijven ondersteunt bij het omzetten van hun doelstellingen in resultaten. MAKE IT HAPPEN! De dienstverlening spits zich toe op vier expertise gebieden. Je leest er alles over in de papers en op Pawlik.nl.

SALES EXCELLENCE – ADVIES & IMPLEMENTATIE VAN SALES STRATEGIE VAN ONDERHANDELEN TOT CHALLENGER SALE EN ALLE VERKOOPMETHODIEKEN DAARTUSSEN – STIJL FLEXIBILITEIT

LEADERSHIP DEVELOPMENT – ADVIES & IMPLEMENTATIE VAN BEVLOGEN LEADERSHIP IN ORGANISATIE EN INDIVIDU

AGILE PEOPLE / TEAM DYNAMICS –CREEREN VAN EEN VEERKRACHTIGE EN WENDBARE WORKFORCE – AGILE PEOPLE

DIGITALE TRANSFORMATIES – CREEREN VAN DIGITAL FRONT RUNNERS BEGELEIDING VAN DE PEOPLE SIDE VAN DIGITALE TRANSFORMATIES


Get in touch

We willen je graag leren kennen! In onze bedrijfspresentatie vindt je alle informatie over onze strategische aanpak en onze producten en diensten maar uiteraard lichten we dit graag in een persoonlijk gesprek toe.

PAWLIK BedrijfsprofielDownload

Wanneer je ons een email stuurt of een belletje geeft, nemen we direct contact met je op voor een kennismaking of het beantwoorden van je vragen.

E: info@pawlik.nl

T: 020 – 2800 800

Q&A

Veelgestelde vragen:

1. “Kan ik onder mijn merk blijven werken?

Absoluut! Het is belangrijk voor ons om je alle vrijheid te geven die je nodig hebt. We willen zelfs dat je onder je eigen merknaam blijft werken. Net als bij goede vrienden, als je het niet alleen kunt, help je jezelf, maar geef je de ander ook de vrijheid om dat te doen.

2. “Kan ik mijn klanten houden?”

Natuurlijk kan dat! We willen samen met jou nieuwe bronnen tot busniess openen en je in staat stellen om grotere opdrachten te realiseren, romantisch gezien: samen met je de wereld veroveren.


Share
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

+31 20 2800800
info@pawlik.nl