EXECUTIVE SEARCH

Uw partner in het volledige proces


Vanuit de overtuiging dat medewerkers én organisaties accountable zijn voor elkaars gezondheid, ondersteunen wij onze klanten in hun groei en ontwikkeling.

Onze aanpak is gebaseerd op de intrinsieke motivatie, interne drijfveren en het potentieel van de kandidaten.

Wij ondersteunen onze klanten bij de werving en selectie van passende kandidaten voor sleutelposities, en leiderschapsrollen in organisaties.

Neem contact op

Werving

Bij de werving van passende kandidaten gebruiken wij de combinatie van verschillende methodes:

  • Wij zoeken passende kandidaten: Onze research gaat actief op zoek naar passende kandidaten op basis van de uitdaging binnen een organisatie.
  • Passende kandidaten vinden ons: Kandidaten nemen contact op vanuit een nieuwsgierigheid en intrinsieke motivatie voor een bepaalde uitdaging in een organisatie. Zij worden getriggerd op basis van onze Viral Internet Approach.

 

Selectie

Onze methode “Kunnen, willlen, passen” resulteert in duurzame oplossingen:

  • Kunnen: Heeft de persoon de juiste competenties voor de rol of de capaciteiten om de nodige competenties te ontwikkelen?
  • Willen: Heeft de persoon de juiste beweegredenen en de intrinsieke motivatie om de nieuwe rol aan te gaan?
  • Passen: Past de persoon in de cultuur en dynamiek van de organisatie?

 

Discretie, vertrouwen en veiligheid

Zowel kandidaten als organisatie kunnen rekenen op onze discretie. Het is onze taak om tijdens het volledige proces een sfeer van veiligheid en vertrouwen te waarborgen. Alleen zo kan elke partij de juiste, duurzame keuze maken.

 

Internationaal Netwerk

Wij werken hoofdzakelijk voor klanten in de Benelux, maar onze opdrachten zijn vaak internationaal. Onze methodiek kent geen grenzen. Bovendien kunnen we terugvallen op het netwerk van de Pawlik Group.

Plan een afspraak in

Share
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

+31 20 2800800
info@pawlik.nl