VERTROUW MIJ

Congres 2019


Met heel veel plezier kijken we terug op het jaarlijkse Pawlik-congres. De lokatie was top (Muziekgebouw aan ’t IJ), de opkomst ver boven verwachting (volle zaal en kaarten dik uitverkocht) en met name onze vier gastsprekers waren fantastisch!

Björn Kuipers, Erik Schoppen, Anita van den Hoek en Arjan Erkel: 1000 x dank voor jullie inspirerende, fascinerende en persoonlijke verhalen. Het thema ‘Vertrouwen’ leverde in ieder geval plenty stof voor discussie op.

Dat Vertrouwen veel voor je business kan betekenen werd snel duidelijk. Een aantal relaties gaf al direct aan hier mee aan de slag te gaan. Missie geslaagd, denken we dan.

Traditiegetrouw sloten we de middag af met de onbeschaamde Pawlik netwerkborrel. Roeland Weebers legde nog even uit hoe je dat aanpakt, netwerken. Hij stuurde iedereen met een opdracht naar de foyer: niet bij je vrienden hangen en spreek minimaal drie mensen aan die je niet kent. ‘Hi, ik ben Roeland. En wie ben jij?’ Zo gaat dat dus.

Ook op onze afterparty video zijn we trots. Bekijk ‘m in 1 minuut. En als je ons event gemist hebt: volgend jaar zijn we er weer. Trust us!

Share
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

+31 20 2800800
info@pawlik.nl