MAAK WERK VAN REMOTE EXCELLENCE

Thuiswerken voor gevorderden: zo stuur je je team aan


Werken in Virtuele Teams staat bij de meeste bedrijven al jaren op de agenda. Remote Excellence is immers een interessante succesfactor. Toch kreeg thuiswerken nooit echt prioriteit en lukte het maar weinig bedrijven om thuiswerken te implementeren.

COVID-19 heeft dat radicaal veranderd. Er is geen bedrijf te vinden dat niet versneld op thuiswerken is overgestapt. Nu iedereen al maanden noodgedwongen vanuit huis werkt, wordt het aantal vragen over thuiswerken echter niet minder.

Hoe zitten thuiswerken en het gezinsleven elkaar niet in de weg? Via welke kanalen kun je het contact met je collega’s het beste onderhouden? Wat voor mindset heb je nodig om gezond en met energie aan het werk te blijven? Op afstand leidinggeven, hoe doe je dát eigenlijk?

De trainers en consultants van Pawlik Nederland doen veel teamwork op afstand. Met vallen en opstaan hebben we de afgelopen maanden een aantal werkbare routines ontwikkeld. Deze inzichten willen we graag met je delen. We hebben onze bevindingen gebundeld uitgewerkt in de cursus ‘Remote Excellence: The Next Step’.

Remote Excellence: The Next Step is een praktische cursus die je helpt om jouw bedrijf, jouw manier van leidinggeven en jouw medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen in de nieuwe wereld van het thuiswerken. De cursus is bedoeld voor alle managers die hands-on ondersteuning willen bij de praktische implementatie van thuiswerken. De eerste aantoonbare resultaten van deze aanpak zijn al binnen 1 week bij jouw bedrijf zichtbaar.

Geïnteresseerd in Remote Excellence? Lees hier hoe je met jouw bedrijf de stap kunt maken van ‘Thuiswerken met z’n allen’ naar Remote Excellence voor het hele business team.

Share
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

+31 20 2800800
info@pawlik.nl