HYBRIDE WERK

Tien impulsen voor de hybride werkwereld


Door de huidige pandemie hebben we allemaal ervaring opgedaan met hybride werken. En, zoals recente studies aantonen, is werken op afstand niet meer weg te denken. Daarom is het belangrijk na te gaan wat bedrijven en leidinggevenden van deze ervaring kunnen leren en hoe ze die, met het oog op de toekomst, kunnen toepassen.  

Degenen die denken dat ze op dezelfde voet kunnen doorgaan als in het verleden en slechts af en toe online of het thuiskantoor gebruiken, vergissen zich. Hybride werk stelt ons allen – en leidinggevenden in het bijzonder – voor grote uitdagingen. Aangezien geen twee medewerkers hetzelfde zijn en de motieven die hen in hun werk drijven uiteenlopen, zullen er verschillen zijn in hoe zij reageren op kantoor- en thuiskantoor omgevingen. Leidinggevenden zullen dan ook empathisch moeten reageren door oplossingen te bieden die aan specifieke behoeften voldoen. Ook de bedrijfscultuur speelt hier een belangrijke rol. Hoe creëer je een gevoel van saamhorigheid onder collega‘s als de meesten van hen op afstand werken? Wat moet je in je bedrijfscultuur introduceren? Kortom, wat kun je doen om ervoor te zorgen dat IEDEREEN zich op zijn gemak voelt en ook als team kan groeien?  

En last but not least, een stabiele technische infrastructuren met bijbehorende tools die asynchroon en online samenwerken kan faciliteren, is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat werknemers overal en nergens kunnen werken.  

Daarnaast moeten bedrijven nadenken over de mate waarin de kantoorruimte aangepast moet worden aan een hybride werkmodel.  

Onze bijgevoegde white paper over de hybride wereld van werk geeft antwoorden op deze vragen en kan dienen als leidraad voor uw bedrijf bij de transformatie.  

Als u met ons wilt praten over specifieke oplossingen voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op via e-mail info@pawlik.nl 

Download
Share
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

+31 20 2800800
info@pawlik.nl