COHESIE VORMEN | LIVE EVENEMENT

Inspiratie Impuls door PAWLIK Congress | Mei Editie


Introductie:

Live in Amsterdam kwamen meer dan 20 leiders uit Nederland bijeen voor een inspiratiesessie gericht op het bevorderen van cohesie binnen teams en organisaties. Dit intieme evenement bood de gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen, en bevatte een inspirerende gesprek met de bekende politiek commentator Michiel Vos.

In deze blogpost gaan we dieper in op de belangrijkste hoogtepunten en leerpunten van deze sessie, die aandacht geven aan het belang van cohesie in de bedrijfswereld en de fascinerende perspectieven die Michiel Vos deelde over de Amerikaanse politiek.

 

Wie is Michiel Vos?

Oorspronkelijk advocaat, besloot Michiel het roer om te gooien en journalist te worden. Momenteel werkt hij als correspondent voor VRT (Vlaamse Radio en Televisie), EénVandaag (NPO 1) en Goedemorgen Nederland (KRO, Radio 1). Sinds 2017 is hij te horen op NPO Radio 2 in het programma De Wild in de Middag. Voor de VPRO verzorgt hij speciale filmavonden op Nederland 3. Ook is hij sinds 2016 regelmatig te gast bij de talkshow RTL Late Night. Als schoonzoon van Nancy Pelosi is hij de aangewezen persoon om ons mee te nemen achter de schermen van het hart van de Amerikaanse politiek.

 

Inzichten van Michiel Vos op de politiek in Amerika:

Een van de hoogtepunten van de sessie was het verhelderende gesprek met Michiel Vos. Michiel gaf een boeiende analyse van het huidige politieke landschap in de Verenigde Staten en bood unieke inzichten en perspectieven op de uitdagingen en kansen waar het land voor staat.

Vanuit zijn kennis en ervaring belichtte Michiel de belangrijkste factoren die de Amerikaanse politiek beïnvloeden, waaronder sociaaleconomische verdeeldheid, polarisatie en de invloed van technologie en media. Hij besprak de recente ontwikkelingen in de Amerikaanse democratie en analyseerde de implicaties van deze veranderingen voor de zakenwereld en wereldwijde relaties. Michiel moedigde de leiders aan om waakzaam te blijven, zich aan te passen aan het veranderende politieke klimaat en hun invloed aan te wenden om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

Belangrijke Conclusies en Aanknopingspunten:

De sessie in Amsterdam gaf de deelnemers waardevolle inzichten en bruikbare tips om de cohesie binnen hun organisaties te verbeteren. Hier zijn enkele belangrijke aanknopingspunten:

 

Gewapend met nieuwe perspectieven en bruikbare strategieën hopen we dat de aanwezigen geïnspireerd weggaan om de cohesie binnen hun organisaties te kweken en hun teams naar succes te leiden in het steeds veranderende wereldwijde landschap.

 

De volgende sessie: Powerful

Samen met onze gastspreker Margriet de Schutter bespreken we hoe je tegenslagen kunt overwinnen, je energie kunt behouden en het beste kunt halen uit je leven, je teams en je organisatie.

Margriet de Schutter is voormalig shorttrackschaatser, maker van de bekroonde documentaire ‘Going Deep for Vancouver’ en auteur van de boeken ‘Stopping & Keeping Going’ en “De geheime balans van kampioenen”.

Registreer hier
Share
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

+31 20 2800800
info@pawlik.nl