BECOMING AGILE

25 Augustus: Leer hoe onze tools en expertise het succes van jouw business kunnen boosten


“We are uncovering better ways of developing software by doing it and helping others do it”

Als echte agilist herken je natuurlijk meteen de openingszin van het agile Manifesto.

Maar hoe interpreteer jij de zin? Wie is de “WE in de zin”?  Zijn dat degene die nu de regels van agile werken (doing agile) voorschrijven – en die we braaf volgen –  of is “WE” ook jij en ik? .

Een mooi gesprek met een bevlogen Belgische agilist wees me hierop. Volgens hem was agile werken in the early days werken als in een speeltuin, gewoon simpel weg doen, waardevrij experimenteren en samen met anderen nieuwe manieren van werken ontdekken. Hij sloot af met “helaas kom je dat  in de praktijk niet zo vaak tegen”.

Hoe mooi zou het zijn als die early days weer terugkomen en jij jezelf en degene die je als professionals ondersteunt,  iedere dag weer uitdaagt om “betere manieren te vinden om te ontwikkelen – agile gaat allang niet meer alleen over software – om andere te helpen door het gewoon te doen. Waardevol zijn, voor jezelf, klanten, je omgeving.  Dat is agile in zijn pure vorm en klinkt mij als muziek in mijn oren. Maar hoe dan?

Van Doing Agile naar Becoming Agile

Natuurlijk zet jij agile hard skills in als scrummaster, product owner, agile coach, trainer of projectleider maar hoe hou jij het speels? Hoe zorg jij ervoor dat in je team de ware spirit van agile heerst? Dat is natuurlijk nog niet zo gemakkelijk, je ondervindt veel weerstand omdat mensen oude gewoonten los moeten laten en nieuw werken, maar vooral een nieuwe mindset, moeten – en mogen-  adopteren om van doing agile naar becoming agile te kunnen groeien.

Hoe voorkom jij dat agile werken een truckje is, meegaan met de hype en daarmee instrumenteel wordt ingezet?

Maak kennis met Pawlik – Agile People

Tijdens een sessie op 25 augustus willen wij je kennis laten maken met onze competentiegerichte benadering van becoming agile en hoe je daar financieel en als zelfstandige agile professional van kan profiteren.

De afgelopen jaren hebben wij nieuwe scans ontwikkeld op basis van onze bewezen wetenschappelijke methodieken die de agility van medewerkers, leiders, teams en organisaties meet. Unieke en praktische tools die de mate van agility uitdrukken in relevante competenties (soft skills).

Waarom wil jij dit niet missen

Maak kennis met onze tool , een e-assessment, die levert een handzaam rapport met advies en is uitermate geschikt om teams en mensen te begeleiden in becoming agile. Door individueel en teaminzicht te creëren in de mate van agility weet je waar de ontwikkeling mogelijk is.  Je kunt hierin sturen in de coaching, de samenstelling van het team en daarmee extra waarde toevoegen aan je advisering.. Doordat je de agility meet van de individuele persoon heb je een waardevrij vertrekpunt en de progressie te kunnen meten van jouw  dienstverlening.  Jij kunt als zelfstandige deze tool voor jouw dienstverlening in gaan zetten.  Tevens kun je lid worden van onze community en bieden wij je een pallet aan (online) trainingstools aan op  onze e-academy.

Samenwerken met Pawlik omdat:

Wat levert het je op:

Programma / plaats/ tijd

Om je kennis te kunnen laten maken met onze tools willen wij je uitnodiging voor een korte sessie van 2 uur in Diemen. In deze sessie maak je kennis met andere agile professionals en is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Ben je benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Schrijf je in en maak kennis met het Pawlik netwerk. Klik voor meer informatie. https://bit.ly/2DyIOz3

Tot 25 augustus!

Gert van den Anker

Share
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

+31 20 2800800
info@pawlik.nl