ZELFSTANDIG TRAINER, COACH OF CONSULTANT? WIJ BREIDEN ONS NETWERK UIT.

Groei realiseren zonder in te leveren op je autonomie. Kom op 25 augustus naar de 4e Pawlik business partner moodbooster


Het Pawlik netwerk opent nieuwe deuren voor je. Je vergroot je kansen door jouw dienstverlening aan te vullen met de services van Pawlik. Of je nu op zoek bent naar bredere expertise, naar digitale oplossingen voor je trainingen of naar diagnose en assessment tooling.

We believe people make the difference, of het nu gaat om het ontwikkelen van Leadership, van sales, de agility van mensen of het effectief begeleiden van digitale transformaties. De 4 expertise gebieden van Pawlik.

Pawlik heeft, met 25 jaar praktijkervaring en wetenschappelijke onderzoek op het gebied naar ons brein en persoonlijke en organisatorische ontwikkeling, alles in huis om je ambities te ondersteunen. Nationaal en internationaal. Pawlik business partners kenmerken zich door hun ambitie, ondernemerschap en drive. Groots denken en waarmaken, of het nu om opdrachten gaat of om sportieve uitdagingen.

Een aantal voorbeelden van benefits die het Pawlik netwerk jou kan bieden.

Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Schrijf je in en maak kennis met het Pawlik business partner netwerk!

Laat je inspireren

We nodigen je graag uit om dinsdag 25 augustus kennis met ons te maken. In de ochtend hebben we een programma speciaal gericht op professionals uit de expertise gebieden Leadership en Sales. In de middag is het programma toegespitst op Agile consultants en specialisten in digitale transformaties.

In een interactieve sessie geven we je een overzicht van de core-competenties en de mogelijkheden van ons netwerk. De kosten voor deelname aan de moodbooster bedraagt € 22,50 euro.

De business boost wordt georganiseerd met inachtneming van het geldende Covid-19 protocol. De ruimte in ‘House of Bird’ is meer dan groot genoeg om de 1,5 meter afstand te houden (zowel tijdens het event als tijdens aankomst en vertrek). Verder borgen wij de hygiëne richtlijnen. Al deze aanpassingen zijn er op gericht de veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen te beschermen.

Programma:

– Ontvangst in House of Bird*

– Introductie van de Pawlik organisatie door management team Pawlik Netherlands

– Ins & Outs van het Pawlik netwerk, What’s in it for you?!

– Q&A en Informele kennismaking

Leadership & Sales

Wanneer:         Dinsdag 25 augustus 2020

Tijd:                 10:00 tot 12:00 uur

Waar:               House of Bird

Diemerbospad 1a in Diemen

Koop je ticket: https://bit.ly/38NuzlE

 

Agile People & Digital transformation

Wanneer:         Dinsdag 25 augustus 2020

Tijd:                 14.00 tot 16.00 uur

Waar:               House of Bird

Diemerbospad 1a in Diemen

Koop je ticket: https://bit.ly/38OttG6

 

Wat heeft het Pawlik netwerk jou te bieden?

Groeien in business

Daar waar je netwerk toereikend is, heb je als zelfstandige niet altijd de mogelijkheid of de middelen deze opportunity’s te verzilveren. Verlies geen klanten of opportunity’s meer. Samen zijn we in staat om opdrachten van elke omvang aan te nemen.

 Groeien als professional

Voor ons is het belangrijk om vanuit zelfstandigheid te acteren. Die vrijheid en verantwoordelijkheid brengt het mooiste in ondernemerschap boven. Je maakt deel uit van de energie en ambitie van het Pawlik netwerk zonder vrijheid in te moeten leveren.

Internationale focus is geen must maar ook geen vraagteken. Het Pawlik netwerk is actief in zestig landen en levert services in 17 talen. Wanneer je de ambitie hebt internationale ervaring op te doen, kun je acteren in global programma’s.

 Groeien als mens

Het netwerk beidt volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen als professional.

Dat betekent: groeien als mens, groeien als professional en groeien in business.

 Samen kun je meer bereiken

We werken met passie samen met partners die onze waarden en doelstellingen delen. In 2020 willen we ons sterke netwerk verder uitbreiden. Ervaring toont keer op keer: samen kun je meer bereiken

*Over House of Bird

Tijdens de bouw van House of Bird lag de focus op duurzame oplossingen, circulaire bouw en een perfecte inpassing in de natuur. Samen met vele partners is er hard gewerkt aan de realisering van deze droom.

Vanaf 5 mei 2020 zijn de deuren van House of Bird geopend in het Diemerbos.

House of Bird is dé officiële brewpub van Bird Brewery. Na een succesvolle start als brouwerij hebben bierbrouwers Rik en Ralph de perfecte locatie voor een eigen horecazaak gevonden. Samen met ervaren horecaman Teun Ijff werken zij samen om deze droom waar te maken. De deuren zijn intussen geopend en de mix van natuur, kwaliteitsproducten en positieve sfeer wordt door eenieder opgemerkt.

Share
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

+31 20 2800800
info@pawlik.nl