ACTIE CONTROLE MODEL – VAN INTENTIE NAAR ACTIE

Wij weten wat mensen beweegt


Veranderingen in organisaties vragen niet alleen om een nieuwe strategie, het werkt pas echt als je de mensen meekrijgt. Op papier lijkt een nieuwe en verbeterde aanpak vaak logisch, tocht blijkt het in praktijk meer voeten in aarde te hebben en is het niet altijd makkelijk om goede intenties om te zetten in de juiste acties.

In de systematische en wetenschappelijke aanpak van Pawlik om de performance van organisaties en individuen te verbeteren, staat het Actie-Controle model centraal. Dit wetenschappelijke model laat zien hoe ons brein werkt, waarom we ons gedragen zoals we doen en hoe we nieuw gedrag kunnen aanleren.

Dat mensen gewoontedieren zijn en zich vasthouden aan bekende patronen is geen nieuws. De wereld waarin we leven staat echter niet stil. Om in te kunnen spelen op alle veranderingen zullen we ons moeten aanpassen. Zo ook ons brein.

Met een unieke combinatie van jarenlange praktische ervaring en wetenschappelijke kennis over het gedrag van mensen zijn wij in staat mensen in beweging te krijgen en de gewenste doelstellingen te realiseren. Meer informatie over het actie controle model kun je vinden in onze whitepaper. Voor persoonlijk of zakelijk advies kun je direct contact opnemen met een van onze consultants.

Share
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

+31 20 2800800
info@pawlik.nl