AANMELDEN VOOR HET CONGRES


Hou Vast
16 november 2020

EEN BIJZONDERE MIDDAG OVER HET REALISEREN VAN DOELEN IN PAKHUIS DE ZWIJGER IN AMSTERDAM


Hou vast!

Nooit eerder was de druk op mensen en organisaties om te veranderen zo groot. Digitalisering. Globalisering. Duurzaamheid. Stuk voor stuk vragen ze het uiterste van ons aanpassingsvermogen. Zakelijk en privé zetten we alles op alles om onze doelstellingen te halen.

Of we daarmee future-proof worden, weet niemand. Wat we wél weten is dat doelstellingen halen zelden een kwestie van geluk is. Doorzettingsvermogen, dáár draait het om. Plannen maken, knokken, stug volhouden. En als het niet lukt: uithuilen en opnieuw beginnen.

Over doorzetters en alles wat we van ze kunnen leren, gaat deze 5e Inspiratieboost. Ontdek hoe je in het tijdperk van technologische uitdagingen en agile-organisaties je doelen kunt halen. Kom ook. Laat je inspireren door onze fantastische gastsprekers.

Thema: Hou vast! Place: Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Date: maandag 16 november. Zien we je dan?

 Sprekers: Michiel Vos, José Woldring, Wanda de Kanter, Margriet de Schutter

HOU VAST


13.00

Registratie en ontvangst – Vanaf 13.00 ontvangen we jullie met plezier in de foyer van Pakhuis de Zwijger

13.30

Opening –  Henk-Jan van Hees leidt de middag in en laat zien hoe je door doorzettingsvermogen je doelen kan realiseren.

13.45

Michiel Vos – Wie gaat straks de Amerikaanse verkiezingen winnen? Ondanks de impeachmentonderzoeken blijft Trumps gedrag hetzelfde. Kunnen de democraten hem verslaan door vast te houden aan hun eigen  overtuigingen?

14.30

José Woldring – Hoe maak je van een DJ een ‘top-DJ’. Dat doel heeft weinig begrenzing. Wanneer ben je wereldberoemd genoeg? Het kan altijd groter, beter, sneller.

 

15.15

Thee – Laat je inspireren waar een ander zich aan vasthoudt.

 

16.00

Wanda de Kanter – Hoe zorg je ervoor dat kinderen niet meer verslaafd worden gemaakt door een meedogenloze tabaksindustrie? En is dat ook toepasbaar op schermgebruik?

16.45

Margriet de Schutter – Je hebt maar 1 doel, meedoen aan de olympische spelen in Vancouver. En dan valt net voor die tijd het doek. Wat doe je dan?

17.30

Afsluiting en Borrel

ACHTERGROND VAN DE SPREKERS OP HET CONGRES


Michiel Vos

Michiel Vos

Michiel Vos is journalist, jurist en Amerika correspondent met zowel een Nederlandse als Amerikaanse nationaliteit. Momenteel is hij werkzaam als Verenigde Staten correspondent. Naast dat Michiel een graag geziene gast is bij verschillende televisie en radio progamma’s is hij ook samen met zijn vrouw Alexandra Pelosi documentaire maker voor HBO.

Op het moment van de aankondiging van ons congres zitten we midden in de impeachment van Trump. En straks op 7 april zitten we nog maar een paar maanden voor de Amerikaanse verkiezingen.

Volgens velen is Michiel de allerbeste duider over de Verenigde Straten die er is, ook omdat hij er door zijn vrouw erg dicht op zit. Tijdens het Pawlik congres kunnen we mooie inzichten verwachten over hoe hij denkt dat het zich zal gaan ontwikkelen.

José Woldring

José Woldring

José Woldring is oprichter van The Media Nanny, een PR-bureau voor artiesten. Onder haar hoede bevinden zich de beste DJ’s ter wereld, waaronder Martin Garrix, The Black Madonna, David Guetta, Tiga, Joris Voorn, Oliver Heldens en Dubfire. Ze verdeelt haar tijd tussen Amsterdam op kantoor en in het Groningse dorp Loppersum – als ze niet ergens in een vliegtuig de wereld over vliegt.

Tijdens haar sessie op het Pawlik congres neemt José ons mee naar de dancewereld. Deze is nu hard aan het veranderen, de Nederlandse gekte is een beetje voorbij. Nieuwe Nederlandse dj’s komen erachter dat ze hard moeten werken om aan de internationale top te komen en vooral te blijven. En ze merken dat de aandacht ook zomaar kan verslappen.’ Hou hou je dan toch vast aan je dromen?

Wanda de Kanter

Wanda de Kanter

Wanda de Kanter is al 30 jaar longarts, thans in het Antoni van Leeuwenhoek, Nederlands Kanker Instituut.

Afgelopen zomer was ze de 5e gast in het VPRO programma ‘zomergasten’. Een van haar drijfveren is om ervoor te zorgen dat kinderen niet meer verslaafd worden gemaakt door een meedogenloze tabaksindustrie.

Met haar strijd is zij 2 x Vrouw in de Media geworden, heeft ze  honderden interviews gegeven in vele kranten, radio en tv over bovenstaande onderwerpen. En in 2018 was zij samen met Benedicte Ficq de meest invloedrijke vrouw in de Opzij top 100.

In haar sessie verteld Wanda hoe we eigenlijk verslaafd raken en wat we er aan kunnen doen om dat te voorkomen.

Margriet de Schutter

Margriet de Schutter

Margriet de Schutter is voormalig shorttrackschaatster. Ze maakte de awardwinnende documentaire ‘Diepgaan voor Vancouver‘ en is auteur van het boek ‘Stoppen & Doorgaan‘. Haar motto: door kwetsbaarheden te durven tonen, juist enorm krachtig!

Verder is ze nog steeds nauw betrokken bij de sport door haar functie bij de Atletenvereniging (belangenorganisatie) van de KNSB.

Aan de hand van haar persoonlijke verhaal laat Margriet tijdens het Pawlik congres zien hoe je door tegenslagen juist succesvol kunt zijn en het optimale uit je leven, bedrijf of organisatie kunt halen.

SCHRIJF JE NU IN


Locatie: Pakhuis de Zwijger

Pakhuis de Zwijger is een prachtig verbouwd koelpakhuis met fantastisch uitzicht over zowel de stad als het IJ.

Adres: Piet Heinkade 181K, 1019 HC Amsterdam

De bereikbaarheid van Pakhuis de Zwijger is optimaal en goed bereikbaar op alle mogelijke manieren:

Auto
Met de auto ligt Pakhuis de Zwijger op nog geen vijf minuten van de Amsterdamse A10 Ring Noord (afslag S116) en de Piet Heintunnel (afslag S114 Zeeburg/Artis).
Informatie over parkeren

Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station pak je tram 26 richting IJburg, en stap je uit bij halte Kattenburgerstraat. Je kan ook bus 48 richting Borneo Eiland nemen en uitstappen bij halte Jan Schaeferbrug.

Te voet
20 minuten lopen vanaf Amsterdam CS. U verlaat het station via uitgang Noord (richting het IJ). Buiten rechtsaf de waterkant volgen, maar wel de brug over, de grote weg omhoog. In de verte links ziet u eerste het Muziekgebouw aan ’t IJ liggen. Daarna loopt u nog 5 minuten door tot Pakhuis de Zwijger.

Fiets

Rond het Pakhuis is genoeg plek om je fiets te stallen.

 

Sponsoren

Share
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

+31 20 2800800
info@pawlik.nl