AANMELDEN VOOR HET CONGRES


VERTROUW MIJ
12 februari 2019

EEN BIJZONDERE MIDDAG OVER VERTROUWEN IN DE BIJLMER BAJES IN AMSTERDAM


In de politiek en in het bedrijfsleven, op het gebied van nieuws, techniek en gezondheid: overal woeden verwoede discussies over vertrouwen – of juist het gebrek daaraan.

Wij vinden dat razend interessant. Want vertrouwen en leiderschap hebben veel met elkaar te maken. Een leidinggevende die snapt hoe vertrouwen werkt en die bereid is zich kwetsbaar op te stellen, kan een werkomgeving scheppen waarin collega’s excelleren en durven te experimenteren.

Precies wat elk bedrijf van de toekomst nodig heeft.

Daarom gaan we tijdens het Pawlik congres ‘Vertrouw mij’ met vier inspirerende sprekers op onderzoek. Wat is vertrouwen? Waar komt het vandaan? Hoe werkt het? Kan je het trainen? Wat heb je er aan?

Steek je licht op over dit actuele en intrigerende onderwerp. 12 februari in de Bijlmerbajes in Amsterdam. Het wordt leuk, vertrouw ons!

VERTROUW MIJ


13.00

Registratie en ontvangst – Vanaf 13.00 ontvangen we jullie met plezier in de visitatieruimte van de Bijlmerbajes in Amsterdam.

13.30

Opening –  Henk-Jan van Hees en Roeland Weebers leiden de middag in en geven een definitie van Vertrouwen.

13.45

Björn Kuipers – Vertrouwen in je team is niet onbelangrijk als de halve wereld meekijkt bij elke beslissing die je neemt!

14.30

Erik Schoppen –  Zo werkt vertrouwen in ons brein: neurale netwerken en chemische stofjes sturen ons gedrag.

 

15.15

Thee – Vertrouw op je netwerkvaardigheden en begin dat gesprek!

 

16.00

Anita van den Hoek –  Over robots en digitale assistenten in de zorg. Kunnen we onze gezondheid aan ze toevertrouwen?

16.45

Arjan Erkel – 607 dagen gevangen in Dagastan en weinig vertrouwen in een goede afloop. Dat vraagt om een overlevingsstrategie.

 

17.30

Afsluiting en Borrel

ACHTERGROND VAN DE SPREKERS OP HET CONGRES


Björn Kuipers

Björn Kuipers

Björn Kuipers is ondernemer en voetbalscheidsrechter. Hij fluit internationale wedstrijden op het allerhoogste niveau. Kuipers werkt in een vast team met assistent-scheidsrechters Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Daar is het afgelopen jaar de videoscheidsrechter (VAR) bijgekomen.

Tijdens zijn sessie vertelt Björn Kuipers over vertrouwen en zijn team, laat hij geluidsfragmenten horen van de communicatie tijdens de wedstrijd en vertelt hij hoe hij omgaat met de VAR, die zijn beslissingen voor het oog van de halve wereld onder een vergrootglas legt.

 

Erik Schoppen

Erik Schoppen

Erik Schoppen is neurowetenschapper en merkexpert. Als onderzoeker  op het gebied van vertrouwen is hij voorvechter van duurzaam (merk)denken en leiderschap, omdat dit mensen en ondernemingen motiveert hun gedrag te veranderen.

In zijn sessie beantwoord Schoppen de intrigerende vraag: Hoe werkt vertrouwen in ons brein? In een duizelingwekkend college laat hij zien hoe oeroude neurale netwerken en chemische stofjes ons sociale gedrag bepalen zonder dat we daar erg in hebben.

Anita van den Hoek

Anita van den Hoek

Anita van den Hoek is specialist op het gebied van robotica en partner van Robotzorg.nl en RobotXperience. Ze werkte voor IT-bedrijven en IT-afdelingen van grote ondernemingen en maakte in 2014 de overstap naar de toepassing van robots en robotica in ons leven en in de zorg.

In haar sessie kijkt Anita van den Hoek naar hoe we zullen samenleven met robots, digitale assistenten en slimme software. Wat kunnen we er nu al mee in de zorg? Zijn er ethische vraagstukken? En zijn robots en machines wel te vertrouwen?

Arjan Erkel

Arjan Erkel

Arjan Erkel is cultureel antropoloog en oud-medewerker van de internationale hulpverleningsorganisatie Artsen zonder Grenzen. Hij werd bekend doordat hij in de zomer van 2002 werd ontvoerd in de Russische deelrepubliek Dagestan, waar hij 607 dagen opgesloten zat in een donker hok.

Met zijn indrukwekkende verhaal maakt Erkel ons deelgenoot van zijn avontuur. Zijn gijzeling was een gevecht tegen onzekerheid, stress, eenzaamheid en wanhoop. Wat deed het totale gebrek aan veiligheid, comfort en vertrouwen met hem?

SCHRIJF JE NU IN


Locatie: Bijlmerbajes Amsterdam!

 

Heb je altijd al willen weten hoe het er binnen de muren van de Bijlmerbajes uitziet? Grijp je kans met het Pawlik congres Vertrouw mij! De ontvangst en de borrel vinden plaats in het voormalige visitatiecentrum van de gevangenis. Een korte tour brengt je naar de Gymzaal, nu het podium voor onze sprekers.

Bestel een kaartje voor het te laat is: later dit jaar wordt de Bijlmerbajes gesloopt om plaats te maken voor het Bajeskwartier.

Sponsoren


Share
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

+31 20 2800800
info@pawlik.nl