LEDENRAADSLEDEN VERBINDEN MET MARKTTEAMLEDEN

Maatwerk opdracht voor Rabobank Centraal Twente.


Al eerder mochten wij voor de ledenraadsleden van Centraal Twente ons programma “Ledenraad 2.0” verzorgen. Tijdens deze avond hebben de ledenraadsleden o.a. zelf hun eigen 6 competenties gekozen en zijn er 6 mini projecten opgeleverd. De kennismaking met Pawlik is dermate goed bevallen dat wij opnieuw zijn gevraagd om een ledenraadsavond in te vullen.

Vooraf hebben in een warroom sessie met directie, management en marktteamleden opgehaald wat de behoefte was. Al snel werd duidelijk dat de nieuwe marktteams nog meer verbonden wilde worden met de ledenraadsleden. Natuurlijk was er al veel werk verzet maar …. het kan nog een tandje dieper. Wat de twee groepen gemeenschappelijk hebben is dat ze beide, als ambassadeur, de bank in het marktgebied vertegenwoordigen en elkaar kunnen en willen versterken in deze rol. De competentie NETWERKEN werd gekozen als 2e rode draad voor de avond.

Ruim 20 ledenraadsleden, 20 marktteamleden, RvC, management en directie zijn, nadat de theorie is gedeeld, op ludieke wijze, met elkaar gaan netwerken. De 8 +1 Pawlik netwerkregels geven richting. Tijdens het programma zijn ledenraadsleden en marktteamleden niet alleen veel meer met elkaar verbonden maar heeft iedereen minstens 3 nieuwe contacten gelegd en 1 concrete vervolg afspraak gemaakt.

Meer weten over hoe je groepen met elkaar kan verbinden of hoe je kan leren te Netwerken. Bel gerust.

 

 

Share
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

+31 20 2800800
info@pawlik.nl